Hogyan tartsa meg az iphone-t a megfelelő munkarendben

Semmi sem bosszantó, mint a bontás, amikor az iPhone megszűnik az autópályán. Ez a probléma azonnali veszélyeket okoz, és költséges lehet, ha meg kell találnia egy olyan szerelőt, aki képes javítani az iphone-t. Hogyan lehet biztos benne, hogy melyik szerelő a legjobb? Használja ezeket a tippeket a megfelelő automatikus javítási szolgáltatás megtalálásához.

Ez azt mutatja, hogy a szerelő speciális kompetencia-tesztet végzett, és legalább kétéves tapasztalattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy tudd, hogy a legjobb választásod van a gépkocsi számára.

 

Szerezzen megbízható akkumulátortöltőt az iphone-hoz. Ismerje meg, hogy keresse meg azokat a pontokat, ahol az iphone akkumulátor töltője van.

Kérdezzen a gépkocsival kapcsolatban. A problémák megelőzése nagyszerű pénz.

Ügyeljen arra, hogy ne hagyja figyelmen kívül a radiátort. Hagyja, hogy az iphone egy ideig futjon, de csak elég hosszú ahhoz, hogy a folyadék keringjen. Soha nem akarja megnyitni a készülék radiátorát, amely még mindig fut. Ellenőrizze a hűtőfolyadékokat egy mérőpálcával, és ne felejtse el hígítani a hűtőfolyadékot vízzel, mielőtt hozzáadná.

Tartsa meg a rekordot, amikor az iPhone javításra kerül. Ha jövőbeli problémái vannak a járművével, a többi mechanika megfejtheti, hogy miért.

Keresse meg a javító cég figyelmeztető jelzéseit. Ha elkerülik a kérdéseidet, akkor talán nem minden, amit akarsz. Szeretné, hogy megbízhasson a javításokat végző személyrel, ezért ne félj választani egy másikat.

A gyújtás nem tudja megtartani a kulcstartó súlyát, ami problémát okozhat a gyújtásnál. Ha a kulcs elkezd ragadni, meg kell változtatnia a dobogókat, és ki kell küszöbölnie a kulcstartóját!

Gondolj bele néhány fotót az egész iPhone-ról, mielőtt átveszi az autós boltba. Néhány diszkrét garázs a gépjárművet csíkolja, és újra értékesíti őket. Ha ezt a szörnyű dolgot tapasztalja, képesnek kell lennie arra, hogy dokumentálja a gépjárműre tett eredeti károkat.

A résznek többféle típusa van. Az új alkatrészeket kizárólag a gyártó specifikációjának megfelelően állítják elő. A felújított alkatrészek azt jelentik, hogy ezek a részek visszaállnak. A „mentés” azt jelenti, hogy az alkatrészeket anélkül használták fel, hogy azokat javították vagy javították volna.

Ha az iphone-nak egy kis problémája van, amit úgy gondolja, hogy kicsi, akkor ki kell vennie őket. A látszólag kicsi probléma egy nagyra nőhet, ha nem figyelnek rá.

Ne próbálkozzon az iPhone-problémák diagnosztizálásával. Az egyszerű javításként való megjelenés valóban nagyon bonyolult lehet, különösen, ha a jármű újabb. Hagyja, hogy egy automatikus javítóműhely diagnosztizálja a járművet. Mondd el nekik, amit megfigyeltél, de engedd meg, hogy meghatározzák az okot.

Ne hagyja, hogy a szerelő ragaszkodjon ahhoz, hogy egy motoros öblítés része legyen a közös karbantartási látogatásnak. Ez egy költséges szolgáltatás, ami drága, és nem lehet olyan, ami általában a normál karbantartás során történik.

Nem ritka, hogy más problémákról is megtudhatja, hogy egy iPhone-t egy autós üzletből gyűjtsön. Ezt úgy teszik, hogy úgy gondolja, hogy sok mindenre jut. Mondd el nekik, hogy később beszélned kell velük, hogy néhány órát vegyen, hogy döntést hozzon, majd hívjon más áruházak árajánlatokat.

A legjobb automatikus javítóműhely elhelyezése nem könnyű. A tudás azonban hatalom. Megmutatjuk, mit kell keresni, és mit kell kérni az embereknek, hogy segítsen abban, hogy sikerüljön a helyes dolgokat megtenni. Tartsa szem előtt ezt a tanácsot, ha később problémái vannak.