Cikk Marketing tippek és titkok, amelyek működnek

Az egyik legnagyobb kérdés, amelyet a cikkek marketingjével kapcsolatban tesznek fel, az, hogy hogyan lehet felhasználni a cikkeket arra, hogy forgalmat generáljanak egy webhelyre, és elősegítsék a vállalkozás népszerűsítését. A helyzet az, hogy a cikkek használata egy kétoldalú eszköz, amelyben üzenetet kap, hírnevet épít, többet kommunikál, és még a forgalmat is irányítja a mai webes technikákon keresztül. Tudjon meg többet azonban, mielőtt belevetné magát, mivel az ebben a cikkben szereplő tippek csodákra képesek az eredményei szempontjából.

Ahhoz, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy szükségük van a termékre, tartalmat kell köré építeni. Olyan probléma megoldása, amelyet a termék megvásárlásával lehet megoldani. Ne egyszerűen önmagában mutassa be a terméket, hanem hozzon létre egy olyan kontextust körülötte, amely úgy tűnik, mintha a terméket a kontextus részeként említené, ahelyett, hogy a termék köré építené az érvelését.

Soha ne tagadja meg senkitől a lehetőséget, hogy újra felhasználhassa cikkeit! Bármely cikk marketing stratégiájának lényege, hogy cikkeket használ a webhelye forgalmának növelésére. Azok az emberek, akik szeretnék újra közzétenni a cikkeiket, segítenek Önnek! Mindaddig, amíg a cikkek megtartják a webhelyére vezető linkeket, nincs semmi baj azzal, ha így kölcsönadja a cikkeit.

Dolgozzon az írásán. Tekintse íráskészségét olyan készségnek, amelyen javíthat. Minél többet dolgozik a cikkírás csiszolásán, annál elégedettebbek lesznek olvasói az eredményekkel. Gyakoroljon olyan dolgokról írást, amelyeket nem tesz közzé, hogy lépést tartson új tehetségeivel.

Ha még csak most kezdi, csak egy cikkkönyvtárat válasszon ki. Tekintse át a cikkcímtár -adatbázisokat, hogy megtudja, melyik az Önnek legmegfelelőbb, és dolgozzon az ismerkedésen. Csak egy könyvtár használata segít megtanulni a köteleket, mielőtt fejjel a mezőre merül.

Ellenőrizze a linkeket. Amint a cikk megjelenik, látogasson el rá. Kattintson minden linkre, és győződjön meg arról, hogy mind pontosak és megfelelően működnek. Nem szeretné elküldeni olvasóit egy 404 -es képernyőre, vagy valamilyen véletlenszerű webhelyre, amelynek semmi köze Önhöz vagy a cikkéhez.

Mint sok online vállalkozás esetében, a cikkek marketingje is fokozatos folyamat. Ha nem így kezeled, soha nem fogsz felállni a talajtól. Fontos, hogy mindig megértse, hogy ahhoz, hogy pénzt szerezzen a cikkek marketingjével, eltart egy darabig, amíg elindul.

A közzététel a cikkmarketing célja. A webhelyek, blogok és egyéb könyvtárak elengedhetetlenek a tartalom tárolásához és a webhelyre mutató linkhez. Ne feledje, hogy minden webhelynek saját feltételei vannak, ezért figyelmesen olvassa el és kövesse azokat.

Fontolja meg képek hozzáadását a cikkeihez, hogy nagyobb figyelmet kapjon. A képek azonnal felhívják a figyelmet, és a cikkekbe való beépítésük garantált módja annak, hogy felfigyeljenek a cikkekre. Azonban vigyázzon, hogy ne használjon szerzői joggal védett képeket vagy olyan képeket, amelyekhez nincs jogosultsága.

Mielőtt elkezdené írni, értse meg, miért nézi az olvasó a cikket. A hangnemnek, amiben írsz, meg kell egyeznie a célközönség hangvételével. Győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott információ az, amit az olvasó szeretne megtudni. Ha a cikket az olvasó szemszögéből nézi, javítja az Ön által készített tartalmat.

Amikor tudja, hogy itt az ideje egy új marketingtechnikának, a cikkmarketing várja Önt, hogy csatlakozzon. Mindazonáltal olyan sok kérdés merülhet fel a technikával kapcsolatban, beleértve azt is, hogyan van értelme dolgozni. A többcélú stratégia minden vállalkozás számára kiválóan működik, de csak akkor, ha meg tudja válaszolni a fenti kérdést. Használja a cikkben szereplő tippeket a tanulási út megkezdéséhez.