Tippek, trükkök és mutatók az online vásárláshoz

Ha valamit vásárolnia kell, érdemes kipróbálnia az online vásárlást. Lehetővé teszi, hogy megvásároljon bármit, amire szüksége van, és postai úton eljuttassa a lakóhelyéhez. Kapcsolatba léphet olyan helyekkel is, amelyek nagyszerű ajánlatokat is kínálnak. Erről többet megtudhat, ha elolvassa a következő cikket.

Vásárlás előtt hasonlítsa össze az árakat több webhelyen. Keressen speciális kuponokat és ajánlatokat ezeken a webhelyeken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja. Azt is vizsgálja meg, hogy mennyibe kerül a termékek szállítása, és vannak -e ingyenes szállítási lehetőségek.

Mielőtt terméket rendelne tőlük, végezzen további kutatást az érdeklődő online áruházban. Ha egy üzlet nem nyújt minőségi szolgáltatást vagy termékeket, akkor több mint valószínű, hogy negatív véleményeket talál más webhelyeken. A legjobb, ha ragaszkodunk a kiváló hírnévvel rendelkező online áruházakhoz.

Keresse meg a megfelelő időpontokat az online vásárláshoz. Gyakran előfordul, hogy az Ön által gyakran látogatott üzletekben online időközönként értékesítenek. Sokan például a hónap elejére vagy a végére ütemezik az értékesítést. Ha látja, hogy van egy minta, akkor a következő értékesítési időszak kezdetéig ne vásároljon semmit.

Mindig mentse el az online vásárlásokból származó megrendelések és bevételek másolatát. Sok üzlet átirányítja Önt egy oldalra, miután leadta a megrendelését, amely részletesen bemutatja az összes vásárolt terméket, az ügyfelek adatait, az árakat stb. Ennek kinyomtatásával vagy másolatával el kell mentenie a számítógépére, ha bármilyen probléma merülne fel. a visszatérési időszak vége. Ügyeljen arra, hogy mentse el az e -maileket a tételek állapotáról vagy a vállalattal folytatott levelezéséről a rendelésekkel kapcsolatban is.

Amikor online vásárol, győződjön meg arról, hogy hitelkártyával fizet a tranzakcióért. A hitelkártya -felhasználókat a szövetségi törvény védi a csalások ellen, és ezekben az esetekben csak 50 dollárért felelnek. Egyes kártyaügynökségek akár odáig is eljutnak, hogy az 50 dollárt integetik érted, ami azt jelenti, hogy nem leszel zsebből.

Legyen óvatos a kapott e -mailekkel, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy megbízható kereskedőtől származnak. Soha ne kattintson olyan linkre, amely más webhelyre irányít, mint amin vásárolt. Ha így tesz, akkor kiszolgáltatottá válhat egy átveréssel szemben. Ahelyett, hogy rákattintana egy e -mail hiperhivatkozásra, menjen fel a böngészőbe, és írja be a kívánt webhelyet. Így sokkal biztonságosabb.

Tartsa szemmel bank- és hitelkártyaszámláit. Ha online vásárol, ne várja meg a hónap végét, hogy felülvizsgálja a pénzügyeit. Rendszeresen ellenőrizze fiókját online, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek további költségek. Ha bármi hibát észlel, lépjen kapcsolatba bankjával vagy hitelkártya -társaságával a lehető leghamarabb.

Óvakodjon attól, hogy túlzásba vigye. Sokkal könnyebb a túlköltekezés, ha online vásárol. Elkezd racionalizálni, hogy többet költhet ezekre a cipőkre, mert pénzt takarított meg a gázon és az ételeken, amelyeket például a bevásárlóközpontba ment volna. Adj magadnak egy határt, és tartsd magad hozzá.

Pénzt takaríthat meg a nagy online kiskereskedőknél azáltal, hogy kuponokat és ajánlatokat keres az üzletek webhelyein. Fiók létrehozása és gyakori bejelentkezés a pénzt megtakarító webhelyekre, mint például a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosít a nagyobb online kiskereskedők számára beváltható online kódokhoz, és akár nyomtatható kuponokhoz is a fizikai helyekhez. Próbálja figyelemmel kísérni ezeket a webhelyeket a hónap elején és végén a legjobb online kuponokért.

Most már látnia kell, hogy az online vásárlás egyszerű és szórakoztató. Ha készen áll a kezdésre, akkor vegye át az itt tanultakat, és vegye igénybe. Az itt tanult tippek miatt élvezetesebb lesz az online vásárlás. Jó szórakozást és biztonságot kint!