Amit tudnia kell a tégla-cikkről a siker biztosítása érdekében

Szórakoztasson cikkcsavarók segítségével? Fizetnie kellene a szolgáltatásokért, vagy úgy dönt, hogy ingyenes könyvtárakkal jár? Mi lenne az írási munkájának kiszervezésével, mint a saját munkájával? Egy millió és egy kérdés merül fel a cikk-marketing szakemberek által kampányaikról. Olvassa el az alábbi tippeket, és válaszoljon rájuk.

Ismerje meg díjszabásait. A leányvállalatokkal együttműködő cégek eltérő díjakat számítanak fel, néha még attól függően is, hogy milyen marketingt tervez nekik elvégezni. Nézze meg ezeket a díjakat, és ügyeljen arra, hogy ügyeljen minden olyan díjra, amely a szerződésben rejtett "indulási" díj lehet. Nem fizet érte valamit, ha nem tudod, mi az.

Készítsen saját logót. Néhányan azt gondolják, hogy a nagyvállalatok az egyetlen jó logóval rendelkező emberek, de ez nem igaz. Azok az emberek, akik megállnak az Ön webhelyén, megismerkednek vele és bizalommal bírnak benne. A logó valami ismerősöt kínál a potenciális ügyfelek számára.

Gazdagítsa cikkét más hivatkozásokkal. Lehet, hogy a cikk rengeteg információt tartalmaz, de ha olyan kapcsolódó témákat talál, amelyek a célközönség számára élvezhetik, mutatjon rá! Az olvasók szeretik, ha bízhatnak az íróban, hogy segítsenek több információ megtalálásában egy témáról, még akkor is, ha azt nem a szerző írta.

Ütemezze be cikkeit a naptárban, és ragaszkodjon hozzájuk. A következetes frissítés az egyik legnehezebb feladat a kezelésekor, amikor cikkeket ír. Ha az ütemtervbe írja őket, akárcsak a munkatervet, akkor emlékeztetőket és motivációkat adhat a sikeres új cikkek rendszeres kiadásakor.

A programok és szolgáltatások átírása növelheti a marketingprogramban felhasználható cikkek teljes mennyiségét, de nem szabad kizárólag ezekre támaszkodni. A centrifugált és újraírt cikkek nem olyan népszerűek, mint az eredeti tartalom, az olvasók vagy a keresőmotorok körében. A tégla cikkkampányának mindig a jó minőségű, kézzel készített cikkeknek kell lennie.

Ha jobban szeretne kapcsolatba lépni az olvasókkal egy tégla cikkprogramban, fókuszáljon a cikkben egy számukra felmerülő probléma megoldására. Ez megadja cikkének általános célját és témáját, és ezt fogja értékelni az olvasó. A problémamegoldó cikk nemcsak növeli az olvasók közti kapcsolatokat, hanem óvatosan ráveszi őket a termékek vagy szolgáltatások vásárlására.

Győződjön meg arról, hogy cikkének kulcsszója valami olyan, amit az emberek valóban keresnek. Készítheti a világ legjobb tartalmát, de ha senkinek nincs rá szüksége, akkor a munkája értelmetlen. Használjon kulcsszóeszközöket az emberek által keresett tárgyak megkereséséhez, hogy segítsen eldönteni, hogy milyen tartalmat kíván létrehozni.

Most nincs garancia arra, hogy itt válaszoltak az Ön kérdésére. De ez garantálja, hogy megtanult valamit, amit korábban nem tudott! Fontos megjegyezni, hogy ezek a tippek egyenesen a sikeres cikkek forgalmazóitól származnak, így azok végrehajtása nagyon jó helyzetbe hozza Önt a sikerhez. Ne felejtsd el azt.