Mit kell tudni a biztosításról

A biztosítás azért fontos, mert gondoskodik arról, hogy gondozása megtörténjen Ön és családja betegség, tragédia vagy baleset esetén. Különböző módszereket használhat a vagyonának biztosítására. Biztosíthatja járműve, otthona, élete és akár háziállatait is. Balesetek bekövetkezése esetén a biztosítás segít a váratlan költségek megfizetésében. A következő bekezdések segítenek megérteni, hogy a biztosítás miként járulhat hozzá az előre nem látható eseményekkel szemben.

Ha pénzt szeretne megtakarítani a biztosítások területén, akkor kutathat a csoportszintű társulásokban, amelyekbe Ön már része lehet. Az olyan szervezetek, mint az AAA, az AARP, és az egyetemi öregdiákok szövetségei néha kiváló biztosítási díjakat kínálnak tagjaik számára. Ez segíthet mind pénzt megtakarítani, mind pedig annak a szervezetnek az előnyeit, amelybe Ön tartozik.

A biztosítási igénybevételkor mindig a lehető legprofesszionálisabbnak kell lennie. Azok az emberek, akikkel dolgozik, emberek is, és sokkal több pozitív eredményt fog látni, ha pozitív és profi. Biztosítója csak a tényeket akarja tudni, nem pedig az érzelmeket. Minden nekik elküldött írásos anyagot le kell olvasni.

Vigyázzon a biztosítási igény során benyújtott bármilyen titoktartási vagy titoktartási megállapodással kapcsolatban. Öntudatlanul aláírhatja az Ön számára megengedett maximális előnyöket. Először feltétlenül konzultáljon ügyvéddel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az aláírásod jogszerű és tisztességes minden fél számára.

Ugyanúgy, mint a gépjármű- vagy egészségbiztosítás, ha magasabb levonható, pénzt takaríthat meg a prémiumán. Ennek hátránya, hogy ha van egy kis igénye, akkor valószínűleg a teljes javítást a saját zsebéből kell fizetnie.

Ha engedheti meg magának, olcsóbb fizetni a biztosítási díjakat egyszerre, mint havi kifizetésekkel. A legtöbb biztosítótársaság kamatot és egyéb díjakat számít fel a havi kifizetései mellett, vagy engedményt kínálhat az egyösszegű kifizetéshez.

Távmunkával vagy önálló szerződéses munkával kapcsolatban biztosítsa a munkával kapcsolatos vagyontárgyat. Ha otthon dolgozik, a bérleti vagy a háztulajdonos biztosítási kötvénye nem terjed ki a munkával kapcsolatos tárgyakra, például a munkához használt számítógépes eszközökre, tehát külön kötvény védi a munkahelyi vagyont a lopásoktól és a károsodástól.

Kapjon alacsonyabb biztosítási díjakat, ha a biztosításért évente vagy évente kétszer fizet, nem pedig havonta. A legtöbb biztosító jó kedvezményt nyújt az előleg fizetésekor. Emellett sok biztosítási szolgáltató 2 - 3 dollár havi díjat számít fel a havi fizetés magasabb díjai mellett, így a megtakarítások valóban összeadódhatnak, ha előre fizet.

Amint azt a cikk elején kijelentettük, sokféle biztosítás létezik. Remélhetőleg felfedezte azokat a módszereket, amelyekkel biztosíthatja magát és / vagy ingatlanát, amelyre még nem gondolt. A biztosítás megjegyzi, hogy tragédia, betegség vagy baleset szerencsétlen eseménye esetén Ön és családja fedezetül lesz, és egy kicsit felkészültebb.