Webfejlesztésdesign-tippek, amelyek nélkül nem élhetsz

Nem könnyű megtalálni a webfejlesztésdizájnra vonatkozó tippeket. Információkat bombáznak Önnek, ám ezek nagy része megkettőződött vagy ellentmondásos. Használja a következő tanácsokat webfejlesztéshelyének valódi javításához.

Mindig jó hozzáadni egy favicont a webfejlesztéshelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ezt a képet látja az URL-sáv mellett, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapon is látható, ha úgy dönt, hogy egy oldalt könyvjelzővel jelöl. A favicon segítségével a felhasználók gyorsan felismerhetik az Ön oldalát böngészőjében, anélkül, hogy szöveget olvasnának vagy közvetlenül megnéznék az oldalt.

Mindig nyitott az új ötletekre, amelyek megjelenhetnek a fórumokon, amelyek további információkat nyújthatnak a webfejlesztésdesignról. A Google megtalálhatja a legjobb forrásokat és elindíthatja kutatását.

Kerülje az úgynevezett "rejtélyes húsnavigáció" használatát. Ez magában foglalja a címkézetlen képek vagy más elemek használatát a webfejlesztéshely navigációjához. Sok esetben a látogatónak a gombok fölé kell mutatnia az egérmutatót, hogy megnézhesse, mit csinálnak. A navigáció leginkább egyszerű. Használjon szöveges linkeket az oldal tetején vagy bal oldalán.

Helyezzen el minden hivatkozást a kezdőlapra. Az egyik legjobb módszer erre az, ha elkészít egy grafikai címet az oldalának, amelyet minden oldalra fel lehet venni. A webfejlesztésfelhasználók hozzászoktak ahhoz, hogy hazatérjenek egy grafikára, így nem lesz tanulási görbe a webfejlesztéshelyen való navigáláshoz.

A webfejlesztéslapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a webfejlesztésoldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

Az egyik dolog, amelyet mindig figyelembe kell vennie, amikor a webfejlesztésdizájnra gondol, a legújabb technológia, amely manapság már működik. A technológia fejlődésével az internetet fejlesztve, ezért ügyeljen arra, hogy mindig naprakész legyen a változásokkal, hogy sokkal jobban megértsd az internet működését.

Használjon zsemlemorzsát, és készítse el úgy, hogy a webfejlesztéshely logóra kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A zsemlemorzsa olyan jelölő, amely megmutatja, hogy a látogató hol van a webfejlesztéshely szerkezetében. A zsemlemorzsa például "otthon> bútorok> ágyak" lehet. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy további oldalra a webfejlesztéshelyhierarchiában. Az üzleti emblémára kattintással a látogatót is vissza kell vonnia a honlapra.

A webfejlesztéshelytérkép elkészítése a webfejlesztéses tervezési folyamat nagyon fontos része. A webfejlesztéshelytérkép hatékony módja a látogatók tájékoztatására a webfejlesztéshely különféle tartalmairól, és nagyszerű eszköz a webfejlesztéshelyen való navigáláshoz. A keresőmotorok bejárói hasonló okokból is felhasználják az Ön webfejlesztéshelytérképét, ezért a webfejlesztéshelytérkép beillesztése javíthatja a keresési rangsorolást. Győződjön meg arról, hogy webfejlesztéshelyén található webfejlesztéshelytérkép, és hogy készen van-e.

Az új webfejlesztésdesign-trükkökkel kapcsolatos frissítésekhez csatlakoznia kell egy online fórumhoz. Amikor csatlakozik ezekhez az üzenőfalakhoz, olyan emberekkel találkozik, akik általában megértik az összes új webfejlesztésdesign-technológiát. Az új webfejlesztésdizájn technológia nélkül egy teljesen elavult webfejlesztéshelyre kerülhet.

Összegezve: a fenti információk kiváló tanulási eszköz a webfejlesztésdesign jobb megértéséhez. Tehát, ne feledje, amit megtanult, és alkalmazza azt a webfejlesztésoldal tervezési terveire a legnagyobb siker érdekében. Ön biztosan értékelni fogja, hogy ezek a javaslatok milyen előnyökkel járnak az Ön webfejlesztéshelyére.