Az iPhone használata teljes mértékben

Nincs olyan okostelefon, amely népszerűbb vagy jól ismert, mint az Apple iPhone. Van egy tucat dolog, amit ezzel a telefonnal tudsz csinálni, és egy millió alkalmazás segíthet az életedben. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb lehetőségeket nyerhesse, olvassa el a cikket az iPhone használatának legmegfelelőbb lehetőségeiről.

Próbáljon meg tartani az első oldalon leginkább használt alkalmazásokat. Ez azért fontos, mert csökkenteni szeretné, hogy mennyi időt keressen a kedvencek által használt funkciókhoz. Rendelje meg a legszélesebb körben használt funkcióit az első oldalon a legkevésbé használható módon a kényelem érdekében.

Mindig frissítse a készüléket, amikor csak lehetséges. Ez lehetővé teszi, hogy javítson a telefon szoftveréhez és frissítéséhez. A telefon rendszeres frissítése azt is biztosítja, hogy a telefonról biztonsági másolatot készítsen, ha elveszíti vagy megszakítja.

Ha iPhone-ját korlátozott számú kedvenc alkalmazásához használja, fontolja meg az ikonok átrendezését, hogy sokkal gyorsabban érje el őket. A leggyakrabban használt alkalmazásokat az első kezdőképernyőre mozgatva sok időt takaríthat meg. Ez biztosítja, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja a szükséges információkat.

Kapcsolja ki a push értesítéseket az adatok használatának ellenőrzésére, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzésére. A Push értesítések lehetővé teszik, hogy a telefon folyamatosan kapcsolatba lépjen az e-mail szerverekkel és az internetrel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy új üzenetek és riasztások esetén ellenőrizni kell az e-maileket, a webhelyeket vagy más alkalmazásokat, de drámai lesz, hogy hogyan befolyásolja a telefon működését és teljesítményét.

Ha Safari-t használ az iPhone-on, egy egyszerű érintés telefonhívást kezdeményezhet. Tegyük fel, hogy olyan száraz tisztítót keres, amely közel van. Nem kell leállítania a böngészőt, ha megkeresi a szükséges információkat. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hívást a böngészőablakban megjelenő számra érintse.

Védje meg az iPhone képernyőjét védőképernyő megvásárlásával. Védelem nélkül a telefon képernyője megszűnik és karcolódik. A karcolást az is okozhatja, hogy a legkisebb részecske a szennyeződéseken van az ujján. Mindig tartsa a telefont képernyővédővel.

Elkezdődik az akkumulátor lemerülése, és nincs közel a töltőhöz? A képernyő elhomályosításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával hosszabbíthatja a telefon akkumulátorát. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mindegyike sok akkumulátort üríthet ki, és letörölheti őket egy csípőn, így megtakaríthat az akkumulátor élettartama.

Az Apple iPhone olyan technológia, amely komolyan egyszerűsíti és leegyszerűsíti a tulajdonosok életét, akik tudják, hogyan kell használni a hatalmát. Ahhoz, hogy ilyen jogosult tulajdonossá váljon, tekintse át a cikkben olvasottakat. A könnyebb létezés érdekében alkalmazza az iPhone-ját és az életét ma.