Használja ezeket a javaslatokat, hogy elérje cikk marketing sikert

Az üzleti élet néhány alapelve meglehetősen magától értetődő, mint például a kereslet és kínálat elve. Az üzleti élet egyes aspektusait, mint például a piac azonosítását, elég nehéz lehet megérteni. Ha meg akarja érteni, hogyan tudja a cikkmarketinget az Ön javára fordítani, hogy növelni tudja vállalkozása méretét, akkor figyeljen erre a cikkre.

Legyen rövid és tömör. A tartalma ne legyen tele kósza mondatokkal, különben elveszítheti annak a személynek a figyelmét, akire a legnagyobb szüksége van - az olvasójának! Bár a történetek elmesélése remek módja annak, hogy az olvasót bevonja és kényelembe helyezze, nem szabad elidegeníteni őket azzal, hogy életrajzok elolvasására kényszerítse őket. Térjen a lényegre!

Kezdje egy felejthetetlen címmel. Ne feledje, hogy a cím megalkotása olyan, mint az első benyomás. Az erős kezdés megragadja az olvasó figyelmét, és arra készteti, hogy tovább olvasson. Egy jó cím nélkül a cikke talán elhalad mellette, és soha nem olvassa el, így az ideje és az erőfeszítése kárba veszik.

Kerülje a "marketingnyelvezet" használatát magában a cikkben. A cikkeknek inkább a piac valamilyen általános szempontjára kell összpontosítaniuk, mintsem közvetlenül egy terméket vagy szolgáltatást reklámozniuk. A marketinget a cikk végén található rövid felhívásban kell elhelyeznie. Ha a fő cikk tartalma összhangban van a cselekvésre való felhívással, az olvasó nagyobb valószínűséggel vásárol.

Ehhez a mutatóhoz hasonlóan tartsa tömörnek a bekezdéseit. A közvélekedés azt az elméletet támasztja alá, hogy az emberek nagyobb eséllyel vonják el a figyelmüket, ha online olvassák anyagukat, mint könyvből vagy papírról. Ezért tegye a pontjait világossá és tömörré.

Tegye cikkeit sok ember számára relevánssá. A speciális témák egyesek számára érdekesek lehetnek, de a legtöbb ember nem fog az első mondatnál tovább olvasni, ha nem olyan dologról van szó, ami érdekli őket, vagy amiért szenvedélyesen rajonganak. Gondolkodjon általánosságban, amikor arról van szó, hogyan írja meg cikkeit.

Ügyeljen arra, hogy minden cikkhez új forrásdobozt készítsen, és variálja a linkjeit. Fontos, hogy legyenek visszautaló hivatkozásai azokra az oldalakra, amelyeket népszerűsíteni szeretne. Ha a cikkeit könyvtárakba küldi be, a forrásdoboz rendkívül fontos. Ha bloghálózatokba küldi cikkeit, a horgonyszöveges linkek a legfontosabbak. Ha minden cikkéhez ugyanazokat a forrásdobozokat és visszautalásokat használja, akkor azok nem fognak egyedinek tűnni a keresőmotorok számára.

A publikálás a cikkmarketinges célja. A webhelyek, blogok és egyéb könyvtárak, amelyekben elhelyezheti a tartalmát, és visszahivatkozhat az Ön webhelyére, elengedhetetlenek. Ne feledje, hogy minden webhelynek megvannak a saját feltételei, ezért mindenképpen olvassa el és tartsa be őket gondosan.

Most, hogy megtanult néhány kifejezést, taktikát és tippet a cikkmarketingről, itt az ideje, hogy ezeket az információkat felhasználja. Csak a legjobb információk teszik lehetővé, hogy pontosan kidolgozzon egy támadási tervet, és azt végrehajtsa. Ne feledje tehát, hogy mindig visszautaljon ezekre a tippekre, ha valaha is segítségre van szüksége vállalkozásával kapcsolatban.