Használja az Iphone-t, hogy megkönnyítse az életet

Mik azok az iPhone-alkalmazások és hogyan segíthetnek? A következő cikk válaszol erre a kérdésre, és tájékoztatást ad, hogy sokkal könnyebbé tegye az alkalmazások használatát, hogy a legtöbbet hozza ki iPhone-ról. Lehet, hogy még az egész életed is zökkenőmentesen fut.

Használhatja a fejhallgató kábelét is. Ha készen van, nyomja meg a kábelen található gombot. Ez segít elkerülni a telefon mozgását és csökkenti az elmosódott kép esélyeit.

 

Bármely webhely egy alkalmazássá alakítható. Érintse meg a "Go" lehetőséget a webhely elérésekor. Ez lehetővé teszi, hogy ezt az oldalt a kezdőképernyőn helyezze el.

A nagyszerű tipp az iPhone használatakor a képek mentése. Egy pillanatra csak érintse meg és tartsa lenyomva a kívánt képet. Egy doboz megkérdezi, hogy mentse-e az összes képet az iPhone-ra.

A legtöbb iPhone felhasználó a telefon beépített fényképezőgépét sokba veszi. Nehéz lehet rendezni az összes fotót, amelyet nem rendezett. Az iPhone egy albumot tartalmaz a képek rendezéséhez. Ez a funkció egy konkrét kép áldozata.

Amikor megpróbál jegyzeteket vagy e-maileket írni, és nem akarja, hogy zavarják a javaslatok, akkor nem kell megnyomni az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Csak érintse meg a képernyőt bárhol, hogy megszüntesse a szavakat.

Mindent, amit ebben a cikkben olvasott, valószínűleg még jobban érzi magát az iPhone használatával kapcsolatos döntéseit illetően. Ez az eszköz és alkalmazásai lehetővé teszik, hogy mindenféle dolgot végezzen! Használhatja azt, amit ebben a cikkben elolvasott, hogy elkezdhesse élvezni az iPhone-t, és könnyebben használhassa azt az életedben.