Autóvásárláskor követendő tanácsok

A vadonatúj autó vásárlása a világ egyik legjobb érzése. Ez az érzés azonban gyorsan csúnyá válhat, ha autója néhány héttel a vásárlás után fejfájást okoz. Használja az ebben a cikkben megadott tanácsokat annak biztosítása érdekében, hogy a következő autó vásárlásakor bölcs választást végezzen.

Vigyázzon a felár-eladásokra a pénzügyi irodában. Amikor eléri a finanszírozási irodát, mindig meghosszabbított garanciát, belső védelmet, résbiztosítást és egyéb hasonló kiegészítőket kínál Önnek. Mielőtt megvásárolná a döntést, győződjön meg arról, hogy megértette ezeket. A legtöbb nem ér megköltött pénzt, és jobb, ha minden hónapban megtakarít, ha javításra szorul, vagy ha a belső tetején foltot szenved.

Ne hibáztasson úgy, hogy csak a havi fizetési összegre összpontosít, amikor autó vásárol. Ez okozhat drágább autó vásárlását, mint amennyit valójában megengedhet magának. Összpontosítania kell magának a járműnek a teljes költségére, és arra, hogy ez jó üzlet-e.

Ha azt tervezi, hogy járművet vásárol magán eladótól, először kérje meg szerelőjét, hogy menjen át rajta. Ha a tulajdonosok nem engedélyezik ezt, akkor azt piros zászlónak kell tekinteni. Ez arra utalhat, hogy rejtett veszélyek vagy karbantartási problémák vannak a járművel. Autóba fektetni nem érdemes, ha egy citrom.

Bármely szerződés aláírása előtt szánjon időt minden sor elolvasására, beleértve a finom nyomtatást is. Ha van valami felsorolva, amelyet nem ért meg, ne írja alá, amíg meg nem értett választ kap. A kellemetlen kereskedők felhasználhatnak egy szerződést sok olyan díj beszúrására, amelyekről még nem szólt.

Csak általános útmutatóként használja az interneten található értékeléseket. Sok ember, ha problémája van egy autóval, negatív véleményeket tesz közzé az interneten. Tehát nézd meg az összes áttekintést a gyakori problémákról, szemben az általános rangsorolással. Ha probléma merül fel egy fő alkotóelemmel, akkor valószínűleg keressen egy másik járművet.

Mindig vigyen el minden használt autót, amelyet vásárolni tervez, olyan szerelőnek, akiben megbíz. Ne vegye figyelembe a kereskedők szavát, hogy az autó jó állapotban van. Lehet, hogy csak néhány napig birtokolták az autót, vagy aukción vásárolták meg. Valójában nagyon kevés ismeretük van a járműről, amelyet meg akar vásárolni.

Tudja meg, mennyibe kerül egy adott jármű biztosítása, mielőtt megvásárolná. A biztosítók sokkal többet fizetnek a sportautók biztosításáért, mint más járművek. Még az autó színe is befolyásolhatja a biztosítási költségeket. Annak garantálása érdekében, hogy Ön nem lep meg, miután már kifizette az autóért, el kell végeznie a kutatást.

Vigyázzon az év végi akciókra. Ezek az akciók általában minden év negyedik negyedévében indulnak, és a szolgáltató gyártók olyan ügyleteket kötnek, amelyek páratlanok maradnak az év más ügyleteivel összehasonlítva. Ezek az üzletek az új év és az új modellév miatt léteznek, ami azt jelenti, hogy újabb autók lépnek fel az idősebbek helyére.

Ha tanúsított, előzetes tulajdonosi járművet vásárol, és jótállással jár, akkor feltétlenül olvassa el a finomnyomtatást. Ezekre a járművekre vonatkozó legtöbb jótállás csak az erőátvitelre vonatkozik, és nem vonatkozik másra. Vannak olyan esetek is, amikor a garancia nem átruházható, ami érvényteleníti az Ön esetét.

Most már jobban kell tudnia, hogy milyen autót vásárol, és az elkövetkező években elégedett lehet. Feltétlenül hajtsa végre a megadott tanácsokat, hogy ne végezzen olyan vásárlást, amelyet megbán. Kis türelemmel és információkkal csodálatos autóval járhat!